Omleta cu ceapa verde

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2014 | 5618 vizualizari

 

Un mic dejun copios si se prepara repede .Cine nu stie sa faca o omleta ? cred ca este cel mai usor de preparat ,si nu cred ca o sa va suparati daca va propun si varianta mea . Omleta se poate face intr-o multime de variante care mai de care mai inbunatatite ,eu am ales varianta "cu ce am avut " si sa stiti ca este delicioasa ..

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri lapte
  • sare
  • piper
  • 2 fire ceapa verde 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ceapa verde:

Se curata ceapa verde, se spala si se toaca, apoi se pune in tigaie cu cele 2 linguri de ulei. Ouale se bat impreuna cu laptele, sarea si piperul si se pune peste ceapa care am calit-o putin in prealabil. Intoarcem omleta in momentul cind s-a rumenit putin, apoi o intoarcem cu o paleta pe cealalta parte lasand-o sa se rumeneasca. O intoarcem pe un platou si se poate servi cu o rosie natur linga, putina brinza rasa sau cascaval

TIPS-URI

1

Este un mic dejun bun si cine doreste poate adauga telemea rasa sau parmezan

2

La preparare se poate inlocui uleiul cu o bucatica de unt 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cârnăciori de bere în foietaj